SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Soğukçeşme, mezun vermeye devam ediyor

Bu haber 01 Kasım 2023 - 8:04 'de eklendi.

Özel eğitimin Torbalı’daki öncü kurumu olan Soğukçeşme Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi mezun vermeye devam ediyor. Bugüne kadar sayısız mezun veren kurumun son mezun öğrencisi minik Miraç oldu.

OKULDA düzenlenen tören ile mezuniyet belgesini alan minik Miraç’ı ailesi, öğretmenleri ve arkadaşları da yalnız bırakmadılar.

İLK TEBRİK KURUM MÜDÜR EZGİN’DEN

MİNİK Miraç’ı tebrik eden kurum müdürü Psk. Gökhan Ezgin, “Özel eğitimini tamamlayarak mezun olan öğrencimiz Miraç’ı ve ailesini tebrik ediyorum. Miraç çok başarılı bir öğrenci, bundan sonraki hayatında da bu başarılarına yenilerini ekleyeceğinden eminim. Bizler de Soğukçeşme ailesi olarak bir mezun daha vermenin gururunu yaşıyoruz” dedi.

SOĞUKÇEŞME, “BİZ BÜYÜK BİR AİLE GİBİYİZ”

SOĞUKÇEŞME Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi olarak büyük bir aile gibi olduklarını belirten kurum sahibi Selahattin Soğukçeşme, “Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizle beraber biz Torbalı’da çok büyük bir aileyiz. Her mezun verdiğimizde buruk sevinçler yaşıyoruz. Bütün öğrencilerimiz bizim için çok özel ve çok değerlidir. Son olarak mezuniyet belgesini kendisine takdim ettiğimiz minik evladımız Miraç’ı, bu süreçte kendisine büyük destek veren ailesini ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Miraç evladımıza da bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.