SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Soğukçeşme kadrosuyla dikkat çekiyor

Bu haber 04 Ekim 2023 - 21:41 'de eklendi.

Son dönemlerde bünyesine kattığı uzman eğitmenlerle dikkat çeken Özel Soğukçeşme Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, bu isimlere bir yenisini daha ekledi. Dil ve Konuşma Terapisti Cennet Çopur da kurum bünyesinde hizmet vermeye başladı.

19 MAYIS Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi mezunu olan Çopur, eğitim hayatı boyunca birçok kurumda görev yaptı. Birçok eğitim programına katılan ve çeşitli sertifikaları ile dikkat çeken Çopur, son olarak Özel Soğukçeşme Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde Dil ve Konuşma Terapisti olarak görev yapıyor.

DİL VE KONUŞMA TERAPİSTİ NE İŞ YAPAR?

ÇOCUKLUK döneminden ergenlik yetişkinlik ve yaşlılık dönemine kadar geniş bir yelpazede görülen iletişim, dil, konuşma, ses ve yutma bozukluklarının değerlendirilmesi, tanılanması ve uygun müdahalelerle bu bozukluklara sahip bireylerin gelişimi ve rehabilitasyonunda rol oynar. Dil ve konuşma terapistleri sağlık çalışanı mensubu olarak görev yapmaktadır. Çalışma alanları içinde konuşma sesi bozukluğu (artikülasyon ve fonolojik bozukluklar), akıcı konuşma bozukluğu (kekemelik, hızlı bozuk konuşma), gelişimsel dil bozukluğu, edinilmiş dil bozukluğu (afazi), ses bozukluğu, yutma bozukluğu, motor konuşma bozukluğu (apraksi, dizartri) bulunmaktadır.

KONUŞMA BOZUKLUĞU ÇEKENLERE HİZMET VERİYOR

TORBALI’DA da konuşma bozukluğu yaşayan birçok insanın varlığına dikkat çeken Özel Soğukçeşme Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Psk.Gökhan Ezgin, “Birçok konuşma bozukluğu iyi bir eğitim ile giderilebilecek bir rahatsızlık. Bu konuda biz Özel Soğukçeşme Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi olarak bölgemizde oldukça iddialıyız. Çevremizde konuşma bozukluğu sorunu yaşayan varsa kurumumuz bünyesinde uzman eğitmenlerimizle hizmet vermeye hazırız” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.