SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Soğuk hava balık fiyatlarına yansıdı, fiyatlar düştü

Bu haber 14 Ocak 2021 - 8:55 'de eklendi.

UCUZ, lezzetli ve sağlıklı olduğu için sıklıkla tercih edilen balık, Torbalı’da vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Kapalı pazaryerinde hizmet veren Erol Balıkçılık, ucuz ve taze balık tüketmek isteyenlerin değişmeyen adresi oldu. Torbalılılar tezgahlarda bol bulunan sardalya, hamsi ve palamut balığını tercih ederken, satıcılar havaların soğumasıyla birlikte bekledikleri ilgiyi gördüklerini anlattılar. İşletmeci Turgut Öztaş, “Karadeniz’den İzmir’e havaların soğumasıyla birlikte daha çok balık gelecek. Karadeniz’de tuzluluk oranı daha fazla. Oradan gelen balıklar daha yağlı ve lezzetli oluyor. Balıktan anlayanlar onu istiyor. Haftada en az 3 gün balık yenebilir. Et çok pahalı, balık onun yanında bedava.”

HESAPLI, LEZZETLİ

YAZ mevsiminde yeterince balık yiyemediklerini anlatan müşterilerden Hasan Aydın, “Haftanın iki, üç günü balık yerim. Çünkü çok hesaplı. Üç balıkla ailecek doyuyoruz” dedi. Et yerine balığı tercih ettiğini söyleyen Ferdi Gayır ise, haftada 4 gün balık yediğini dile getirdi. Ayşe Gökçe de “Balığı sürekli buradan balık alıyorum. Levrek, çupra, sardalya hepsini severim. 3 gün yaparız. Fiyatlar da güzel, çok memnunum” diye konuştu

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.