SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Şoförlerin yeni başkanı Yavaş, verdiği sözü tuttu

Bu haber 18 Mart 2022 - 0:58 'de eklendi.

Torbalı Şoförler Odası yeni yönetimi seçim döneminde dile getirdiği sözleri bir bir tutuyor. Muhammet Yavaş başkanlığındaki Şoförler Odası, tarım işçilerini taşıyan şoför esnafını bir kooperatif çatısı altında bir araya getirdi. SS 8228 Torbalı Tarım İşçileri Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi resmen faaliyete başladı

TORBALI Şoförler Odası öncülüğünde bir araya gelen yaklaşık 25 şoför esnafı SS 8228 Torbalı Tarım İşçileri Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi kurdu. Kooperatif, Atatürk Mahallesi’ndeki binasının açılışını yaparak resmi olarak kuruluşunu ilan etti. Tarım işçilerini taşıyan şoför esnafının bir araya gelmesiyle kurulan kooperatifin başkanlığını Zeynel Emişçi üstlendi. Kooperatif binasının açılış törenine AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Özgür Erman Çağlar, Torbalı Şoförler Odası Başkanı Muhammet Yavaş, Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, Torbalı Ziraat Odası Başkanı Yılmaz Girgin, Torbalı Çiftçi Malları Koruma Derneği Başkanı Özkan Burgaz ve çok sayıda tanınmış isim katıldı.

KURDELE töreninin ardından kısa bir açıklama yapan Torbalı Şoförler Odası Başkanvekili Musa Yukarı, “Bu kooperatif Torbalılı tarım işçilerinin taşımacılığını yapan şoför esnafımızın bir araya gelmesiyle kurulmuş olup, şoför esnafımızın koşullarını iyileştirmeyi ve kendi içlerinde yardımlaşma ve dayanışma kurmasını sağlamak amacını taşımaktadır. Aynı zamanda TŞOD’un yeni yönetiminin de ilk icraatıdır. Torbalımıza ve şoför esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. Yukarı’dan sonra söz alan Kooperatif Başkanı Emişçi ise, “Kooperatifimiz tarım işçisi kardeşlerimizin daha sağlıklı ve konforlu ulaşımını sağlamak aynı zamanda da şoför esnafımızın sorunlarını çözmek misyonunu üstlenmektedir. Kooperatifimiz, tarım işçisi kardeşlerimize, Torbalımıza ve şoför esnafımıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.