SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Sobadan çıkan yangın evi kül etti

Bu haber 21 Ocak 2021 - 9:32 'de eklendi.

Subaşı mahallesinde yaşayan Mehmet ve Cennet Şınığ çiftinin tek katlı evlerinde pazartesi akşam saatlerinde yangın çıktı. Yüzde kırk fiziksel engelli olan çiftin evleri tamamen yanarak kullanılmayacak hale geldi.

EVLERDE ısınmak için kullanılan sobalar bir anlık dikkatsiz sonucu veya teknik arızalardan dolayı facialara davetiye çıkartıyor. Elektrik kaçağı yada sobalardan alev sıçramasıyla başlayan yangınlara zamanın da müdahale edilmemesiyle can kayıpları yaşanarak maddi hasarın boyutu artıyor. Hava sıcaklıklarının havanın kararmasıyla sıfırın altına düştüğü İlçede soba dan kaynaklanan yangın bir aileyi evsiz bıraktı.

EV TAMAMEN YANDI

YÜZDE kırk fiziksel engelleri olan Mehmet ve Cennet Şınığ’ın iki çocuğu ile birlikte yaşadığı tek katlı müstakil evlerinde pazartesi saat 21:00 civarında kömür sobasından kaynaklanan yangın çıktı. Cennet Şınığ’ın evinden dumanların geldiğini fark etmesi üzerine itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede bütün evi sardı.

İTFAİYE ekiplerinin bütün çalışmalarına rağmen evin çatısı çöktü. Yangında şans eseri aile bireylerinden kimse yaralanmadı. Şınığ ailesinin eşyalarının hepsi kullanılamaz hale geldi. Fiziksel engellerinden dolayı çalışamayan Mehmet ve Cennet Şınığ yangında zarar gören evlerinin onarılması için destek bekliyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.