SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

SMA’lı kızları için bağış topluyorlar

Bu haber 14 Temmuz 2022 - 1:18 'de eklendi.

Ayrancılar İnönü Mahallesi’nde yaşayan Duygu-Hakan Güngör çifti SMA hastası olan çocukları Azra Güngör’ün yaşaması için sokak sokak gezip destek topluyor

HENÜZ 20 aylık olan minik Azra’nın tedavisi için gerekli olan rakam ise toplam 2 milyon 286 bin dolar. Gerekli para toplanması için Valilikten izin alan Güngör ailesi, destek bekliyor. Torbalılı Azra için birçok yardım platformu harekete geçerken sosyal medyada da Azra adına kampanyalar başlatıldı.

ÖTE yandan Azra için hazırlanan yardım kumbaraları esnafta yerini aldı. İzmir geneline dağıtılan kumbaralar, bağışlarını bekliyor.

DİĞER yandan bu bayram Güngör ailesi evlerinde hiç durmadı. İnsanların yoğunlukta olduğu noktalarda sokak sokak gezip 1 lira da olsun ellerindeki kumbaraya para attırmayı sağlayan anne ve baba, kızları için kendilerinden geçti. Sıcakların en tavan yaptığı saatlerde bile Azra için sokak sokak gezen Azra’nın anne ve babası bu fedakarlığı kızları için yapmaya devam edecek.

ÖTE yandan bu bayram Azra’ya destek olmak isteyenler, AZRA yazıp 4521’e 20 TL karşılığında (Vodafone) gönderebilir ya da Valilik onaylı TR 62 0001 0019 7269 3070 0950 03 Ziraat Bankası İban Hesabına yardımlarınızı yatırabilir. (ALICI: HAKAN GÜNGÖR AÇIKLAMA: azrayaşasın)

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.