SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

SMA’lı Defne için yapılan açık artırmada en çok parayı Torbalılı üretici verdi

Bu haber 09 Aralık 2021 - 23:14 'de eklendi.

İZMİR’İN Tire ilçesinde 8 gün komada kaldıktan sonra gözlerini açan 3 yaşındaki SMA hastası Defne Işıkdere’nin kampanyası hız kazandı.

İŞADAMI Mehmet Hampa’nın, Bayındır Yeşilova ‘Deve Şenliği’nde’ Defne’nin tedavisi için bağışladığı yedi aylık gebe düve inek, açık artırmada 32 bin liraya alıcı buldu. Düve ineğe en çok parayı Torbalı’nın Atalan köyünden Rüştü Akay adlı üretici verdi.

‘KOŞUP OYNAYACAK’

İŞADAMI Hampa, kampanyaya destek olan Akay’a teşekkür ederek, “Hep birlikte Defne’ye umut olmayı sürdüreceğiz. Minik kızımız, yurtdışındaki tedavisinin ardından en kısa sürede sağlına kavuşup, yaşıtları gibi koşup oynayacak” dedi. Defne’nin tedavisinde toplanan para miktarının yaklaşık yüzde 21 seviyelerinde olduğu hatırlatan Işıkdere ailesi, kampanyanın tekrar ivme kazanmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Anne Öznur Işıkdere, “Bir süre daha İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesi’nde Defne’nin tedavisi devam edecek. Yardımseverlerin sayesinde yarın, bugünden çok daha güzel olacak” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.