SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

SMA’lı çocuklar için farkındalık yürüyüşü

Bu haber 02 Şubat 2023 - 23:56 'de eklendi.

Torbalılıar, SMA savaşçısı Azra bebek ve SMA hastası çocuklara farkındalık sağlamak için yürüyüş düzenleyecek.

TORBALILI SMA Farkındalık Aktivistleri, 12 Şubat Pazar günü yapacakları Valilik izinli faaliyete ilişkin; “SMA Savaşçısı Azra ve SMA Farkındalığı için Yürüyoruz. Valilik İzni ile gerçekleştirilecek yürüyüşe desteklerinizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

SMA hastası Azra Güngör’ün tedavisi için gereken ilaca ulaşabilmek için gerekli olan 1 milyon 817 bin doları toplayabilmek için valilik izniyle başlattığı kampanyaya Torbalı’dan destek sürüyor. Bu kapsamda Torbalı’da bir yürüyüş gerçekleşecek

TORBALIDA yaşayan Hakan ve Duygu Güngör çiftinin 2,5 yaşındaki kızları Azra’ya geçen yıl SMA Tip-2 teşhisi konulmuştu. İkinci çocukları Nefes Ada’nın doğumuna sayılı günler kala kızları Azra’ya konan teşhisle yıkılan Güngör ailesinin, tedavi için gereken ilaca ulaşabilmek için gerekli olan 1 milyon 817 bin doları toplayabilmek için valilik izniyle başlattığı kampanyaya Torbalı’dan destek sürüyor. Şuan yüzde 27’lik bir kısmı tamamlanana kampanyanın bir an evvel hızlanması gerekiyor. Bunun için Azra’nın gönüllüleri Torbalı’da bir yürüyüş gerçekleştirerek, farkındalık oluşturacak.

AZRA’NIN gönüllüleri, SMA savaşçısı Azra bebek ve SMA hastası çocuklara farkındalık sağlamak için yürüyüş düzenleyecek. Torbalılı SMA Farkındalık Aktivistleri, 12 Şubat Pazar günü yapacakları Valilik izinli faaliyete ilişkin; “SMA Savaşçısı Azra ve SMA Farkındalığı için yürüyoruz. Valilik izni ile gerçekleştirilecek yürüyüşe desteklerinizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı. Yürüyüş saat 13.00’da başlayacak

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.