SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

SMA hastası Azra, fitre ve zekat desteği bekliyor

Bu haber 22 Mart 2023 - 0:59 'de eklendi.

Ayrancılar’da yaşayan Duygu ve Hakan Güngör çiftinin çocukları Azra Güngör, SMA ile mücadelesini sürdürüyor. Güngör ailesi, içinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayında vatandaşların fitre ve zekatlarını beklediklerini belirtti

HENÜZ 2.5 yaşında olan Azra bebek, şuanda fizik tedavi görüyor. Tedavi için sınır kilosuna 2.5 kilo kalan minik Azra’nın ailesi ve gönüllüleri tüm Türkiye’den destek bekliyor. Azra’nın ailesi, yurt dışında uygulanan tedaviye ve ilaca ulaşabilmesi için gerekli olan toplam 1 milyon 817 bin doları toplamak için yardım kampanyasını sürdürüyor.

GEREKLİ OLAN PARANIN TOPLANMASINA DESTEK OLACAK

BU kapsamda birçok kurum, kuruluş Azra için seferber olurken, Güngör ailesi  vatandaşların fitre ve zekatlarını beklediklerini belirtti.  Bağışlanacak olan fitre ve zekatlarla Azra’nın sağlığına kavuşması için gerekli olan paranın toplanmasına destek olacak.

‘AZRA’NIN SAĞLIĞINA KAVUŞACAĞI GÜNÜ İPLE ÇEKİYORUZ’

AZRA’NIN sağlığına kavuşması için gece gündüz uğraşan Azra‘nın gönüllüleri, “Kampanyamız devam ediyor. Toplanması gereken daha çok büyük bir meblağ var. Herkesin desteğini bekliyoruz. Bu kapsamda zekat ve fitrelerinizi Azra’mızın sağlığına kavuşması için bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.