SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Siz isteyin, biz pişirelim

Bu haber 21 Ağustos 2022 - 1:06 'de eklendi.

Torbalı Mahallesi’nde 2 yıldır faaliyet gösteren Han Et Kasap, mangal servisi de yapmaya başladı. Deneyimli firmadan alınacak etler; ister mangalda pişirip eve götürebilecek, ister mekanda yiyebileceksiniz.

BİR süre önce, yine 5161 Sokak üzerindeki eski mekanın yanında, daha geniş-ferah bir yere taşınan Hanet Kasap konsept geliştirdi. Mekânına, kömür ateşinde mangal koyup servise başlayan firma büyük rağbet görecek.

HANET Kasap &Mangal’dan alınacak et ve et ürünlerini; dileyen müşteriler pişirtip evine götürebilecek. İsteyen müşteriler de pişirilmesinin ardından mekandaki masalarda oturup servis yapıldıktan sonra yiyebilecek.

KENDİ SUYUNDA KELLEPAÇA ÇORBASI DA BULUNACAK

KİLO ile et mangal servisine başlamalarının ardından işlerinde ciddi bir artışın olduğunu kaydeden işletmeci Kadir Balıtatlı, “Mangal servisi konusunda müşterilerimizden bir talep vardı. Bu talebi gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz. Mangal servisimizin yanı sıra, kendi suyunda kelle paça çorbası ile et ve et ürünlerimizi mekanımızda pişirtip yiyebilecekler” dedi.

‘EV VE İŞYERLERİNE DE SERVİS YAPIYORUZ’

EV ve işyerlerine servislerinin bulunduğunu anlatan Balıtatlı, ister pişmiş olarak ister çiğ olarak et ve et ürünlerinin servisini yaptıklarını, ayrıca Getir ve Yemek Sepeti’ne de üye olduklarını sözlerine ekledi. Paket Servis: 0543 1987 003 – 0542 449 25 15

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.