SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Siyaseti birleştiren düğün

Bu haber 22 Eylül 2021 - 23:38 'de eklendi.

Torbalı’nın sevilen ailelerinden Hadiye-Fatih Ergüt çiftinin kızları Merve ile, Meyasa-Mustafa Akpınar çiftinin oğulları Mehmet, Metropolis Otel’de gerçekleşen rüya gibi bir düğün ile dünya evine girdiler.

DOST ve sevenlerinin, bu mutlu günlerinde çifti yalnız bırakmadığı düğün töreninde ilçe siyasetinin zirvesi de bir araya geldi. Çiftin nikahını Belediye Başkanı Mithat Tekin kıyarken, nikah şahitliğini önceki dönem belediye başkanı Adnan Yaşar Görmez, AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, CHP İlçe Başkanı Erol Günaydın, AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Erman Çağlar, Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun ve Torbalı’nın sevilen iş insanı Uğur Albaş gerçekleştirdi.

BİNLERCE davetlinin katıldığı düğün merasimi, Torbalı iş ve siyaset dünyasını bir araya getirirken, damadın ağabeyi AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Akpınar, “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan, arayan, çelenk gönderen, bizzat katılan tüm eş, dost ve sevenlerimize teşekkür ediyorum. Gelen gelemeyen herkesten Allah razı olsun” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.