SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Sivrisinekler ile savaş hızla sürüyor

Bu haber 30 Nisan 2024 - 12:24 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle ‘Temiz bir Torbalı’ için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor.

EKİPLER, çevre temizliği, dere yatağı temizliği çalışmalarını hafta sonu da sürdürürken Torbalı Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, “Belediye ekiplerimiz, ilçemizin dört bir yanında hafta sonu mesaisinde… İzmir Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa çalışan ekiplerimiz, Yeşilköy, Türkmenköy, İnönü, Bahçelievler ve Ayrancılar Mahallelerimizde kullanılmayan yüzme havuzları, süs havuzları, inşaatlarda ve bina altlarında biriken sularda ve larva üreyebilecek derelerde temizlik ve hijyen çalışmalarına devam ediyor” ifadeleri kullanıldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.