SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Siverekliler Derneği Başkanlığını Ortakaya’ya devretti

Bu haber 27 Haziran 2022 - 23:56 'de eklendi.

Torbalı’nın önde gelen hemşehri derneklerinden olan Torbalı Siverekliler Derneği’nin başkanı değişti. Derneğin kurucu başkanı Bahri Ağırtaş, görevini İdris Ortakaya’ya devretti

SİVEREKLİLER Derneği’nden yapılan açıklamada, “22 Haziran 2022 tarihinde Torbalı Siverekliler dernek binamızda yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Kurucu başkanımız Sayın Bahri Ağırtaş, dernek kuruluşunda ve  yapmış olduğu çalışmalarla Siverek’li ve Torbalı’daki hemşerilerine  çok güzel çalışmalar yaparak katkı sunmuştur. Yapılan toplantı sonucunda, Sayın Bahri Ağırtaş Yönetim kuruluna istifasını sunmuştur. Yönetim kurulu oy çokluğuyla istifayı kabul ederek, başkanlığa başkan yardımcısı sayın İdris Ortakaya seçilmiştir” ifadelerine yer verildi.

DERNEKLER MASASI’NA BİLDİRİLDİ

TORBALI Siverekliler Derneği Başkanı İdris Ortakaya ve yönetim kurulu bundan sonra ki dernek çalışmalarında kaldığı yerden devam ederek derneği daha ileriye götürecektir denilen açıklamada, “24 Haziran 2022 tarihinde sivil toplum müdürlüğünden organ değişikliğine gidilmiş ve DERBİS girişi yapılan Sayın İdris Ortakaya’nın dernek başkanlığı tescillenmiştir. Kurucu başkanımız sayın Bahri Ağırtaş’a şimdiye kadar yapmış olduğu hizmetler için sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Başkan seçilen sayın İdris Ortakaya’ya bundan sonraki görevinde başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.