SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Sitelerin dış demir kapılarını çalan 2 hırsız kıskıvrak yakalandı!

Bu haber 07 Aralık 2021 - 20:03 'de eklendi.

Önceki gün gece saatlerinde Torbalı Mahallesi’ndeki 5 farklı adreste, sitelerdeki demir kapıların çalınması olayı ile ilgili 2 kişi kıskıvrak yakalandı.

TORBALI İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri’nce yapılan araştırmada olayı gerçekleştiren şahsıların plakasız kasalı bir araçla yaptıkları tespit edildi. Şahısların, daha önce de aynı suçtan kayıtları bulunan M.C.C. ve D.A. isimli şahıslar olduğunu belirlendi.

AYRICA bu şahısların aynı yöntemle Muğla’nın Bodrum ilçesi, Ayrancılar Mahallesi ve Gaziemir’de de site ve apartmanların dış demir kapıların çalındığı bilgisine de ulaşıldı. Bodrum Asayiş Büro ekipleri ve İzmir Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle yapılan ortak çalışma sonucunda şahıslar İzmir’de yakalandı.

ŞÜPHELİ M.C.C. ve D.A’nın ikametlerinde yapılan aramada çok sayıda demir kapı tespit edilirken, şahısların çaldıkları kapıların bir kısmını sattıkları ve erittikleri de öğrenildi. İki şahsın ikametlerinde yapılan aramada ele geçirilen kapılar sahiplerine teslim edilirken, şüpheliler ise çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.