SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Şirinler’in Kaz Dağları ve Cunda gezisi tam not aldı

Bu haber 16 Nisan 2024 - 7:25 'de eklendi.

Torbalı’nın en köklü turizm şirketi olan Şirinler, düzenlediği Kaz Dağları ve Cunda Adası gezisiyle misafirlerine unutulmaz anlar yaşattı.

TORBALI’DAN 06.00’da yola çıkan ŞirinlerTurizm’in otobüsü uygun bir tesiste sabah kahvaltısı yaptıktan sonra doğa harikası olan Cunda Adası’na geçti. Burada Sevim ve Necdet Kent Kütüphanesi’ni yaptıktan sonra Taksiyarhis Kilisesi’ni görerek adanın dar yollarından sahile indiler. Burada lokma, dondurma ve kumda kahve tadına bakan yolcular sonrasında otobüse tekrar binerek yollarına devam ettiler. Edremit’te öğle yemeği yiyen misafirler, kendilerini bekleyen dolmuşlara binerek Hasaboğuldu – Sütüven Şelalesi’ne gittiler. Burada keyifli vakit geçiren yolcular bol bol fotoğraf çekme imkanı yakaladılar. Kafile sonrasında ise geri dönüş yolculuğuna geçmek üzere otobüslerine bindi.

“TEKRAR BULUŞMAK DİLEĞİYLE…”

ŞİRİNLER Turizm’in sahibi Tamer Özev, bir başka turda görüşmek dileğiyle misafirlerini tekrar beklediklerini söyleyerek, “Çok keyifli Kaz Dağları ve Cunda Adası yolculuğu oldu. Herkese teşekkür ederim. En kısa zamanda tekrar buluşmak dileğiyle…” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.