SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Şirinler Turizm’den yeni hizmetler ardı ardına geliyor

Bu haber 07 Kasım 2022 - 2:14 'de eklendi.

Şirinler Turizm son dönemde yaptığı hizmetlere bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz aylarda pasaport işlemlerini gerçekleştirmeye başlayan firma, şimdi de balayı ve yaz otellerini sizin adınıza ayarlayacak.

YILLARDIR tur gezileri üzerine faaliyetlerini sürdüren Şirinler Turizm, son dönemde yaptığı atılımlarına bir yenisini daha ekledi.

DAHA BÜYÜK HİZMETLERE DAHA İMZA ATMAYA HAZIRLANIYOR

BALAYI otelleri ile yaz tatili otellerini sizin adınıza ayarlamaya başlayan Şirinler, gelecek dönemde de büyük hizmetlere daha imza atmaya hazırlanıyor.

CRUSE GEMİLERİ İLE YURTDIŞI TURLAR DÜZENLEYECEK

CRUSE gemileri ile yurtdışı turları düzenleyeceklerini anlatan işletmeci Tamer Özev, “Hizmet kapasitemizi devamlı arttırıyoruz. Hayal edemeyeceğiniz otellerin rezervasyonlarını biz yapıyoruz. Siz hayal edin, biz yardımcı olalım. Avantajlı otel rezervasyonlarınız için tercihiniz Şirinler Turizm olsun” şeklinde açıklamalarda bulundu. Şirinler Turizm İletişim: 0 536 775 65 39

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.