SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Şirinler Turizm yeni yerinde…

Bu haber 08 Temmuz 2022 - 5:01 'de eklendi.

5 yıldır Kuyumcular Sokağı’nın arkasında hizmet veren Şirinler Turizm adres değiştirdi. Deneyimli firma Tepeköy Mahallesi İsmetpaşa Caddesi üzerindeki Merkez Orhaniye Cami karşısında hizmet vermeye devam edecek.

SEYAHAT ve turizm firması olan Şirinler’in yeni yerinin hayırlara vesile olması için ‘hayır lokması döküldü ve cadde üzerinden geçen vatandaşların yanı sıra çevre esnaf dağıtılan lokmadan afiyetle yedi.

‘DAHA KALİTELİ HİZMET VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ’

DAHA geniş ve ferah bir mekana taşındıklarını söyleyen işletmeci Tamer Özev, “eski adresimizdeki yerimiz dar ve kullanım alanı sınırlıydı. Daha geniş ve ferah bir yer bulmamızın ardından mekanımızı taşıdık. Hem personel sayımızı hem de kullanım alanımızı arttırdık. Artık daha kaliteli hizmet vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

YENİ YILDA YURTDIŞI TURLAR DA DÜZENLEYECEK

YENİ mekânla ile birlikte bir dizi değişiklik de yapacaklarını anlatan Özev, “Şimdiye kadar yurtiçi turlarımızla birlikte farkımızı ortaya koyduk. Düzenlediğimiz turlar kısa zaman içinde doluyor. Yeni yılal birlikte yurtdışı turlar da düzenleyeceğiz. Dünya’nın her yerine artık biz de gezi ve tur düzenleyeceğiz” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.