SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Şirinler Turizm düzenlediği turlar ile fark yaratıyor

Bu haber 26 Ekim 2022 - 23:21 'de eklendi.

Torbalı’nın en çok tercih edilen seyahat acentesi Şirinler Turizm, neredeyse her hafta tur düzenleyerek, ilçe halkının karşısına çıkıyor.

DÜZENLEDİĞİ tüm turlarda yüzde 100’lük doluluk oranına sahip olan firma, yurtiçi yurtdışı tur gezileri ve uçak bileti satışının yanı sıra vize işlemleri gerçekleştiriyor. Bir süre önce vize çıkarmak isteyenlere de yardımcı olmaya başlayan Şirinler Turizm’in sahibi işadamı Tamer Özev, “Turizmde ‘Torbalı’nın markası olduk’ diyebiliriz. Gerek yurtiçi, gerekse yurtdışı ve okul turlarıyla farkımızı gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

GÜVENLİ yolculuğun adresi haline gelen firma, faaliyet gösterdiği süre boyunca düzenlediği turlar ile ilçe halkının sevgisini ve takdirini kazandı. Özellikle okul ve aile turlarıyla fark yaratan Şirinler, otobüs doluluk oranlarıyla bu ilgiyi ispatlıyor.

İŞLETMECİ Tamer Özev, “Bu zamana kadar düzenlediğimiz turlarda güvenli yolculuk garantisi vermenin yanı sıra bu turların keyifli bir ortamda gerçekleşmesi bize olan güveni arttırdı. Torbalı’nın yanı sıra çevre ilçelerden de yoğun talep görüyoruz. Tüm İzmir halkına bize güvendikleri için teşekkür ederiz” diye konuştu.

11666 numaralı ‘yetkili seyahat acentesi’ olan Şirinler Turizm, Tepeköy Mahallesi İsmet Paşa Caddesi üzerindeki Merkez Orhaniye Cami karşısında hizmet veriyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.