SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Şirinler Turizm, bayram tatilinde Güzelköy, Akyaka ve Yuvarlakçay’a götürecek

Bu haber 20 Nisan 2022 - 22:48 'de eklendi.

Torbalı’nın en deneyimli turizm firması olan Şirinler, yepyeni bir tur ile ilçe halkının karşısına çıkıyor. Ramazan Bayramı tatilinde düzenleyeceği günübirlik tur ile misafirlerine unutulmaz anlar yaşatacak.

TEPEKÖY Mahallesi’ndeki Merkez Orhaniye Cami karşısında hizmet veren Şirinler Turizm firması Ramazan tatilinde günübirlik olarak Güzelköy, Akyaka, Yuvarlakçay’a gezi düzenleyecek. Katılımcı misafirlerini aldıktan sonra sabah 06.30’da ofislerinin önünden hareket eden otobüs, günübirlik tatil için yola çıkacak.

İŞLETMECİ Tamer Özev, gezinin devamını ise şöyle paylaştı; “Yolumuzun üzerindeki Çine’ de kahvaltımızı alıp ardından, Yatağan’a bağlı olan Bozüyük köyüne doğru yola devam ediyoruz. Güzel Köylü dizisinin çekimlerinin yapılmış olduğu Güzelköy’e gidiyoruz. Burada mola vererek meydan kahvesinde kahvelerimizi içip, çarşısını gezerek alışveriş yapma şansımız bulunuyor.

GÜZELKÖY’DEN muhteşem anılarla ayrılarak Akyaka’ya doğru hareket ediyoruz. Doğa harikası Gökova körfezini görüp akyaya varıyoruz, ilk olarak Azmak nehrinde uzun süre etkisinden çıkamayacağınız bir tekne gezisi yapıyoruz. Azmak nehrinin sularında balıkları ve içerisinde ormanı andıran yeşillikleri izlerken, kendinizi doğanın huzur dolu kucağına bırakacaksınız. Ardından yolumuza devam edip Yuvarlakçay’a varıyoruz. Yuvarlakçay’da siz değerli misafirlerimize ferahlayacağı bir yer olan çayda serbest zaman veriyoruz. Daha sonra otobüsümüze binerek bir dahaki Şirinler Turizm turlarında görüşmek üzere eve dönüş yoluna geçiyoruz” dedi. İletişim Numaraları: 855 60 17 – 0536 775 65 39

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.