SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Şirinler, kazasız belasız turlar için hayır lokması döktürdü

Bu haber 21 Kasım 2023 - 0:07 'de eklendi.

Torbalı’da yıllardır hizmet veren turizm şirketi Şirinler, kış sezonu öncesi hayır lokması döktürdü.

ŞİRİNLER Turizm’in Tepeköy Mahallesi İsmetpaşa Caddesi üzerindeki ofisinin önünde gerçekleşen organizasyona, çok sayıda vatandaş hayır lokmasından aldı. İçine girdiğimiz kış sezonu öncesi turizm hazırlıklarının tamamlandığını, kış sezonuna bomba gibi bir giriş yapmayı hedeflediklerini anlatan işletmeci Tamer Özev, “Kazasız belasız hayırlı turlarımız olsun inşallah Allah kabul etsin” şeklinde konuştu.

TORBALI’NIN en çok tercih edilen seyahat acentesi Şirinler Turizm, yaz döneminde neredeyse her hafta tur düzenleyerek farkını göstermişti. İlçenin tek acenteli seyahat firması olan Şirinler’in düzenlediği tüm turlarda yüzde 100’lük doluluk oranına sahip oluyor.

ŞİRİNLER Turizm’in sahibi Tamer Özev, “Turizmde ‘Torbalı’nın markası olduk’ diyebiliriz. Gerek yurtiçi, gerekse yurtdışı ve okul turlarıyla farkımızı gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

GÜVENLİ yolculuğun adresi haline gelen firma, faaliyet gösterdiği süre boyunca düzenlediği turlar ile ilçe halkının sevgisini ve takdirini kazandı. Özellikle okul ve aile turlarıyla fark yaratan Şirinler, otobüs doluluk oranlarıyla bu ilgiyi ispatlıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.