SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Şirinler, günübirlik Marmaris tekne turu düzenliyor

Bu haber 19 Temmuz 2022 - 4:32 'de eklendi.

Torbalı’nın öncü turizm şirketi Şirinler günübirlik tekne turu düzenleyecek. Marmaris’te 14 Ağustos tarihinde yapılacak olan tur kapsamında katılımcılar keyifli zaman geçirecekler. İşletmeci Tamer Özev, tur hakkında bilgi verdi.

ÖZEV, yaptığı açıklamada, “Günün keyfini tamamen çıkarabilmek için saat 05:00’da ofisimizin önünden aracımızla yola çıkıyoruz. Aydın Muğla istikametinden Marmaris’e varıyoruz. Keyifli bir tekne turumuza başlamak için Orhaniye İncir önünde bizi bekleyen teknemize binip saat 10:00’da limandan hareket ediyoruz.

İLK durağımız olan Cennet adasına ulaşıyoruz. Cennet Adası çevresinde deniz oldukça berrak ve yüzmesi çok keyifli. Onlarca balık türünü görebilir ve birlikte yüzebilirsiniz. İlk durağımızdan ayrılıp ikinci durağımız olan Akvaryum Koyu Marmaris’in Görenleri hayrete düşüren ve etkisi altına alan koyu en güzel manzaralarını sunacak sizlere ardından üçüncü yüzme molamız için Renkli Mağara’ya ulaşıyoruz. Ve buradan Turunç Koyu’na geçiyoruz.

ARDINDAN son durağımız olan Kadırga Koyu’ na ulaşıyoruz. Planladığımız saatte aracımızda olup bir dahaki Şirinler Turizm gezilerinde buluşmak üzere Torbalıya dönüş yoluna çıkıyoruz. Gezimiz hakkında bilgi almak isteyenler 0 536 775 65 39 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirler” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.