SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Şirinler, Gökçeada – Bozcaada turu ile fark yaratacak

Bu haber 26 Temmuz 2022 - 23:24 'de eklendi.

Torbalı’nın öncü turizm şirketi Şirinler Gökçeada ve Bpozcaada turu düzenleyecek. Güzide iki adada  3-4 Eylül tarihinde yapılacak olan tur kapsamında katılımcılar keyifli zaman geçirecekler. İşletmeci Tamer Özev, tur hakkında bilgi verdi.

ÖZEV, yaptığı açıklamada, “1.Gün:Siz değerli misafirlerimizi; 00:00 da ofisimizin önünden alıyoruz ve yolculuğumuza başlıyoruz. Çanakkale merkezden Eceabat’a geçiyoruz ve Kabatepe’ye hareket ediyoruz. Keyifli bir deniz yolculuğu sonrasında Gökçeada’ya ulaşıyoruz. Bir zamanlar 1950 hanesi, sineması ve iki kilisesi ile Gökçeada’nın en büyük köyü olan Dereköy’e hareket ediyoruz. Köyü gezdikten sonra Tepeköy’e gidiyoruz ve yapacağımız gezinin ardından ev yapımı şaraplardan tadıyor ve alışverişlerimizi yapıyoruz. Öğle yemeği için Kaleköy’de sahil restoranlarında serbest zaman aldıktan sonra, Zeytinli’de içeceğimiz dibek kahveleri ile yorgunluğumuzu atıyoruz. Akşam üzeri Gökçeada Limanı’na geçiyoruz ve feribotumuz ile Kabatepe’ye hareket ediyoruz. Kabatepe’ye ulaştıktan sonra, feribotla Eceabat’a geçiyoruz. Eceabat’tan ayrılarak Çanakkale’ye hareket ediyoruz.Konaklama ve akşam yemeği Çanakkale’deki otelimizde.

2.Gün:Sabah otelde alacağımız kahvaltını ardından Bozcaada’ya geçmek için Geyikli yolculuğumuzu sürdürüyoruz.Sabah saatlerinde ulaştığımız Geyikli İskelesinde bizi bekleyen feribota binip Bozcaada’ya geçiyoruz ardından adanın en güzel sokaklarında gezintiye çıkıyor ve tarihi Rum evleri, çeşmeler, kilise ve camileri yakından tanıyoruz. Daha sonra serbest zamanımızda dileyen misafirler dolmuşlara binip adayı tur atma şansını yakalıyor. Gezimizin sonunda Tarihi Bozcaada Kalesi’ni rehberimiz eşliğinde gezdikten sonra feribotumuza binip Geyikli İskelesi’ne geçiyoruz ve geri dönüş yolculuğumuz için Torbalıya doğru hareket ediyoruz. Gezimiz hakkında bilgi almak isteyenler 0 536 775 65 39 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirler” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.