SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

“Sırası gelen vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyorum”

Bu haber 18 Haziran 2021 - 0:32 'de eklendi.

AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, yeni tip Koronavirüse (Covid-19) karşı vatandaşları aşı olmaya davet etti.

 

AŞIDA herkesin sırasını beklemesi, sırası gelenin aşı olmaktan kaçınmaması gerektiğini anlatan Günaydın, salgını bitirmenin tek yolunun tedbirlere uymak ve kuralları yerine getirmekten geçtiğini hatırlattı. Aşı sırası gelen Bakan Günaydın, aşı yapılırken çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınlayarak şu ifadelere yer verdi; Kıymetli hemşehrilerim; Normal hayata dönüşümüzde aşı büyük önem taşıyor. Benim sıramın da gelmesiyle birlikte, ilk doz aşımı Devlet Hastanemizde oldum. Aşı çalışmalarının hızla devam ettiği ilçemizde sırası gelen hemşehrilerimizi mutlaka randevu alarak aşı olmaya davet ediyorum.”

‘TEDBİRLERE DEVAM ETMEK ZORUNDAYIZ’

SELMAN Günaydın, sözlerine şöyle devam etti; “İnsanların alınan kararlardan sıkıldığının farkındayız ama hepimiz için kurallara uymak zorundayız. Genel olarak vaka sayılarında düşüş var. Yeniden pik yapma ihtimaline karşı tedbirlere devam etmek zorundayız. Esnafımızı, ailemizi düşünerek tedbirlere mümkün olduğu kadar uyarsak salgını hep birlikte yeneriz. Bilim kurulu ne diyorsa onu yapacağız. Covid19’un görüldüğü tarihten bugüne gelinen süreçte elde edilen başarının devamının aşıyla mümkün olacak” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.