SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Sınavlara sağlam psikoloji ile hazırlanın!

Bu haber 21 Ekim 2021 - 2:11 'de eklendi.

Bertan Çatak Eğitim Kurumları alanında uzman Psikolojik Danışmanlar ile öğrencilerine her alanda destek vermeye devam ediyor. Doğru eğitimde en önemli şeylerin başında, ‘sınava sağlam bir psikoloji’ ile hazırlanmak olduğunu söyleyen Bertan Çatak;

“Bertan Çatak eğitim kurumları olarak bunun farkındayız. Velilerimize ve öğrencilerimize bu konuda yıl içinde öğretici seminerlerimiz ve birebir görüşmelerimiz daimi olarak devam edecek. Pandeminin izlerini öğrencilerimizin üzerinden silmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Öğrenci sayılarındaki ciddi artış olması nedeniyle kontenjanları dolmak üzere olan kurum, rehberlik alanında da ciddi anlamda, uzman ve yoğun bireysel çalışmalar yapıyor.

Öğrencilerinin bu eğitim öğretim döneminde de tüm imkânlarıyla yanında olmaya devam edeceklerini anlatan Bertan Çatak “Kurum psikolojik danışmanları eşliğinde bu yolda yalnız olmadıklarını kendilerine hissettiriyoruz” dedi.

Kurum Psikolojik Danışmanları ise  “Kurumdaki Psikolojik Danışmanlar olarak öğrencilerimizin akademik ve diğer alanlardaki var olan başarılarını geliştirmenin yanı sıra, kişisel-sosyal anlamda da kendilerine rehberlik ediyoruz. İçinde bulunduğumuz pandeminin de doğal bir getirisi olarak öğrencilerimizde artmaya başlayan motivasyon eksikliği, dikkat dağınıklığı ve sınav kaygısı gibi sorunları en asgari düzeye indirmekte kararlı olduğumuzu ve bu noktalarda öğrencilerimize en büyük desteğin sağlayacağımızı belirtmen isteriz” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.