SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Sinan Akçıl bugün Ayrancılar’da konser verecek

Bu haber 08 Mayıs 2023 - 0:46 'de eklendi.

Pop müziğin sevilen sanatçılarından Sinan Akçıl, Pazartesi (yarın) Ayrancılar’da konser verecek. Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinesinde gerçekleşecek olan İzmir Gençlik Konserleri kapsamında saat 20:00’da Ayrancılar Meydanı’ndaki konsere tüm Torbalı halkı davet edildi

POP müziğin sevilen isimlerinden ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın koordinesinde gerçekleştirilen ‘Gençlik Konserleri’ kapsamında Ayrancılar’da konser verecek. Pazartesi günü gerçekleşecek olan konser için hazırlıklar büyük oranda tamamlandı. En sevilen şarkılarını büyük bir coşkuyla Torbalılılar için seslendirecek olan Sinan Akçıl’ın konserine Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun da katılması bekleniyor. Konser Pazartesi günü saat 20.00’da Ayrancılar 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda gerçekleşecek.

YÜĞRÜK’TEN DAVET

GENÇLİK ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen konsere ilçe halkını davet eden AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Metin Yüğrük, “Sayın Gençlik ve Spor Bakanımızın katılımı ile Ayrancılar’da düzenlenecek olan Sinan akçıl konserine tüm hemşehrilerimiz davetlidir” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.