SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Şimdi yatırım zamanı

Bu haber 29 Ekim 2018 - 16:13 'de eklendi.

TORBALI’DA hizmet veren Remax Broker’ı Celal Polat, “Akıllı yatırımcı gayrimenkul almak için tam zamanı olduğunu biliyor” dedi. Zaten Remax’ın da bu işin profesyonelleri olduğunu ifade eden Polat, yatırımcıların fikirleri ile doğru orantılı olarak gayrimenkul almanın tam zamanı olduğunu söylediklerini belirtti. Polat, “İnşaat malzemeleri yüzde 40-45 arası arttığı bir piyasada bundan sonraki daire maliyetlerinin de bu orantıda artacağını biliyoruz. Tıpkı bundan önceki krizler gibi bu krizden de gayrimenkul yatırımcıları karlı çıkacak. Bundan sonraki süreçte Euro ve Dolar çok fazla fiyatlarında değişiklik olacağını düşünmüyoruz. Faiz oranları da muhtemelen önümüzdeki bir ay içinde düşeceğini tahmin ediyoruz. Faizler düştüğü gibi hızlı satışların başlayacağını ve gayrimenkul fiyatlarının da artacağını düşünüyoruz” diye konuştu.

FİYATLATR HAEKETE GEÇMEDEN SİZ GEÇİN

“BU nedenle bugün daireler eski maliyetlerle satılmaktadır” diye sözlerine devam eden Celal Polat, “Fiyat artışlarından çok etkilenmeden üretimini tamamlanmış konutlar bu nedenle bugünkü fiyatlarla satılmaktadır. Yapımı devam eden ve ya yeni yapılacak konutlar zamlı (yeni fiyatlarla yüzde 40 fazlasıyla) satışa çıkmak zorunda olduğu için bugün özellikle ‘konut almanın tam zamanı’ diyoruz. Yaklaşan seçim sürecini düşündüğümüz zaman ülkeyi yönetenlerin piyasayı paralandırmak zorunda olduğunu biliyoruz. Bu nedenle diyoruz ki, ‘fiyatlar harekete geçmeden siz harekete geçin’ ve mutlaka ‘yatırımınızı gayrimenkule çevirin.’ Unutmayın bizler Torbalı’da yaşıyoruz ve burası Türkiye’nin en iyi yatırım bölgelerinden biri” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.