SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Sıla İlgi Akkaş’tan ’10 Kasım’ mesajı

Bu haber 10 Kasım 2023 - 7:51 'de eklendi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Sıla İlgi Akkaş, “Atatürk’ün önderliğinde kurulan Cumhuriyet’in değerlerini yaşatmak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için el birliğiyle çalışmalıyız. Büyük önderimizin mirası önünde saygıyla eğiliyor, onun izinde yürümeye devam etme kararlılığını bir kez daha yineliyoruz” ifadelerini kullandı

İZMİR Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Sıla İlgi Akkaş, Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. Yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

İLGİ Akkaş mesajında şu ifadelere yer verdi; “Bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının yıl dönümü. Büyük önderimizi saygı, özlem ve minnetle anıyoruz.

ATATÜRK, sadece bağımsızlığımızın sembolü olmakla kalmadı, aynı zamanda bize çağdaş, aydınlık ve ilerici bir Türkiye’nin kapılarını araladı. Onun vizyonu, ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine taşıma azmi, bugün hala yolumuzu aydınlatıyor.

BUGÜN, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bize bıraktığı mirası daha da güçlü bir şekilde koruma ve yaşatma sorumluluğunu taşıyoruz. Birbirimize kenetlenerek, ülkemizi daha ileri taşımak, demokrasi ve insan haklarına olan inancımızı güçlendirmek en büyük görevimiz.

ATATÜRK’ÜN önderliğinde kurulan Cumhuriyet’in değerlerini yaşatmak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için el birliğiyle çalışmalıyız. Büyük önderimizin mirası önünde saygıyla eğiliyor, onun izinde yürümeye devam etme kararlılığını bir kez daha yineliyoruz.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.