SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Şikayetçi değiller ama destek bekliyorlar!

Bu haber 25 Ekim 2023 - 7:54 'de eklendi.

Ayrancılar’daki Egekent 4’ün sonunda bulunan okul binası karşısındaki apartman bahçesinde yer alan yaklaşık 25 kedi ve köpek, apartman sakinlerinin sorumluluğunda yaşıyor. Bu kadar fazla hayvana bakma sorumluluğunu üstlenen birkaç vatandaş, kendilerine destek çıkılmasını istediler.

KEDİLERİ kaderine terk edilmesine razı olmayan vatandaşlar, yaklaşık 25’i aşkın kedi ve köpeğin karınlarını aylardır doyuruyor.

‘ONLARA BAKMAK ZORUNDAYIZ’

ÖZLEM Aras isimli apartman sakini, “İlk başlarda zor olmuyordu. Ancak zaman içinde sayıları arttı. Özel olarak kasaplardan artık tavuk eti vs. alıyoruz. Bunlara haftalık 70-80 TL veriyoruz. Yanında bulunan köpekler ise cabası… Onlara da bakmak zorundayız. Yetişmekte zorlanıyoruz artık” dedi.

‘ŞİKAYETÇİ DEĞİLİZ, SADECE DESTEK İSTİYORUZ’

BU konuda kendilerine destek çıkmasını rica eden Aras, “Çevresinde veya elinde kedi – köpek maması olan varsa bize gönderebilir. Bizim de yükümüz azalır, hem destek olur. Çoğu zaman evde kullandığımız sütü bile hayvanlara veriyoruz. Şikayetimiz yok çok şükür ama destek çıkmak isteyen olursa hayır demeyiz. Dediğim gibi elinde kedi köpek maması olan var ise 0507 851 49 88 numaralı telefonu arayarak bizlere ulaşabilirler” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.