SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Sıfır klimaların fiyatları uçtu, 2. el klimalara rağbet arttı

Bu haber 19 Nisan 2024 - 7:53 'de eklendi.

Hava sıcaklıklarının yükselmeye başlamasıyla birlikte klima ihtiyacı da artmaya başladı. Vatandaşlar sıfır klima fiyatlarının yüksek olması nedeniyle 2.el klimalara yöneldi. Torbalı’da ikinci el klima satışı yapan AY-YA KLİMA Kombi ve Beyaz Eşya Servisi’nde de hareketlilik başladı.

İLÇE genelinde sıcak havalar kendini hissettirmeye başladı. Özellikle kavurucu yaz sıcaklarından kurtulmak isteyenler klima fiyatlarını araştırmaya başladı. Ancak, paranın değer kaybetmesi ve ekonomik kriz nedeniyle her şeyde olduğu gibi sıfır klimada da fiyatları uçurdu.

FİYATLAR UÇTU, VATANDAŞ 2. ELE YÖNELDİ

VATANDAŞLAR da bu ihtiyacını karşılayabilmek için ikinci el klima fiyatlarını araştırmaya başladı. Fakat internetten alınan veya görmeden alınan klimaların arızalı çıkma ihtimali de vatandaşı kara kara düşündürüyor.

‘2. EL KLİMA ALIRKEN KORKMAYA GEREK KALMADI’

YEMİŞLİK Mahallesi Esen 11 Sitesi’nin arkasında satışa sunulan ikinci el klimalar 1 yıl garantili olarak satılıyor. Üstelik, 1 yıl servis garantili klima markaları arasında Arçelik, Beko, Daikin, Mitsubishi ve Toshiba da yer alıyor. İsteyen müşterinin istediği markadaki ikinci el klimasını evlerine kadar servis ve montaj imkanı sunduklarını anlatan Ay-Ya Klima sahibi Mesut Avcı, “Torbalı’da 5 yıldır faaliyet gösteriyoruz. Hizmet verdiğimiz süre boyunca kendimizi ispatladık ve yaptığımız kaliteli işçilik ile vatandaşımıza güven verdik” dedi.

‘BİZ SATTIĞIMIZ MALIN ARKASINDAYIZ’

YAZ mevsiminin yaklaşması ve havaların da ısınmaya başlamasıyla birlikte klima ihtiyacının iyiden iyiye hissedildiğini söyleyen Avcı, “Ancak günümüz şartlarında sıfır klima fiyatları oldukça yükseldi. Vatandaş da alternatif yollar aramaya başladı. Biz de tam bu noktada devreye giriyoruz. Vatandaş, aldığı ikinci el klimasına 1 yıl satış garantisi veriyoruz. Müşterinin herhangi bir tereddütte kalmasına gerek yok. Biz sattığımız malın arkasındayız” şeklinde konuştu. AY-YA KLİMA İletişim: 0 531 782 35 16 – 0 553 099 49 64

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.