SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Sıfır Atık Yarışmasında ‘el emeği atık ürünler’ İzmir genelinde yarışacak

Bu haber 09 Mart 2024 - 1:42 'de eklendi.

Torbalı’da yapılan Sıfır Atık Yarışmasında 25 öğrencimiz proje kapsamında ürün geliştirirken, 6 öğrencimizin yapmış olduğu el emeği atık ürünler il finalinde ilçemizi temsil edecek.

İLÇE Millî Eğitim Müdürümüz Cafer Tosun, öğrencilerin emek verdiği ürünleri inceleyerek, “Bütün öğrencilerimizin yapmış olduğu eserler çok değerli. Yarışmaya katılan bütün öğrencilerimizin ürünlerini birinci ilan ediyoruz ve hepsini çok kıymetli buluyoruz. Hele ki dünyamızda tüm canlıların yaşayabileceği doğal ortamın bulunduğu bir çağda, çok küçük yaştan başlayarak evlatlarımızın bunu anlayarak, kendi hayalleri doğrultusunda bunları bir eser haline getirmeleri sadece bizler için değil tüm eğitim camiamız için örnek niteliğinde çalışmalardır. Öğrencilerimizin nezdinde, Müdürlüğümüze bağlı İş Sağlığı ve Güvenliği Bürosunda görev yapan öğretmen arkadaşlara, okullarda çocuklarımıza dokunan ve iz bırakan bütün öğretmen arkadaşlarıma ve öğrencilerimizi her koşulda destekleyen velilerimize çok teşekkür ediyorum. İl finalinde ürünleriyle ilçemizi temsil edecek öğrencilerimize de başarılar dilerim” şeklinde iyi dilek ve temennilerini iletti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.