SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Sıcak bir ortamda lezzetli ürünleriyle fark yaratan mekan: Kahve Meskeni

Bu haber 20 Ocak 2022 - 0:09 'de eklendi.

Torbalı’yı ikiye bölen demiryolunun batısında bulunan tek restoran ve kafe hizmetini bir arada sunan işletmesi olan Kahve Meskeni, içinde bulunduğumuz soğuk kış mevsiminde lezzetli ürünleriyle fark yaratıyor.

2019 yılından bu yana Muzaffer Kebapçıgil Koruluğu karşısında ve Diş Hastanesi yanında hizmet veren Kahve Meskeni; sıcacık ortamı, restoran ve kafe konseptlerinin bir arada olduğu bir imkan sunuyor. Lezzetli ürünleri ile müşterilerine 500 metrekarelik mekanda hizmet veren Kahve Meskeni, bölgesindeki de tek restoran ve kafe konseptinin bir arada olduğu işletme olarak hizmet veriyor.

‘EL AÇMASI PİZZAMIZ İLGİ GÖRÜYOR’

ÖZELLİKLE el açması pizzasıyla damaklarda iz bırakan mekan, her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline gelmesiyle biliniyor. Siparişin verilmesinin ardından hazırlanan hamuruyla fark yaratan ve lezzetiyle yiyenleri mest eden Kahve Meskeni’nin sahibi Yüksel Güler, “Pizzamız dillere destan bir tada sahip. Bir kez yiyen, bir daha mutlaka geliyor” diye konuştu.

‘SALEP ÇİĞ SÜT KULLANILARAK HAZIRLANIYOR VE ENFES LEZZETLE SAHİP’

KIŞ mevsiminin vazgeçilmezi olan salebi de sütten hazırladıklarını anlatan Güler, “Normalde hazır karışımlardan kullanılarak salep hazırlanır. Ancak Kahve Meskeni olarak biz, çiğ süt kullanarak hazırladığımız salebi müşterilerimize sunuyoruz. Ve şimdiye kadar çok güzel olumlu tepkiler aldık” şeklinde konuştu.

SERPME KAHVALTISI DİLLERE DESTAN

23 ÇEŞİT ürünün yer aldığı serpme kahvaltısı ise güne keyifle başlamak isteyenlerin tercihi oluyor. Çam ağaçlarının ve yeşilin her tonuna sahip olan Koruluk manzaralı sıcacık bir ortamda sabah kahvaltısını yapabilme imkanına sahip olan müşteriler, keyifli dakikalar geçiriyorlar.

İşletme menüsünde ayrıca, tatlı çeşitleri, ızagara, fastfood,  ara sıcaklar, ana yemekler, kahve, çay, pasta, pizza çeşitleri, salep, serpme kahvaltısı, soğuk içecekler ve salata yer alıyor.

@kahve_meskeni_

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.