SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

SGK Müdürü, yanan deponun sahibi ile bir araya geldi

Bu haber 15 Şubat 2018 - 7:45 'de eklendi.

GEÇTİĞİMİZ haftalarda Torbalı’daki kâğıt ve ambalaj deposunda meydana gelen patlamada, içeride bulunan 4 işçi hafif şekilde yaralanmıştı. İddiaya göre, fabrikanın kağıt depolama malzemeleri taşınırken, forklift aracındaki tüpün patlaması sonucu büyük bir yangın çıkmıştı. Olayda yaralanarak Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 4 işçiyi, Torbalı Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Tuncel Dağdelen ziyaret etmişti. Dün de olayın meydana geldiği işletmeyi ziyaret eden Dağdelen, işverene ‘geçmiş olsun’ temennisinde bulundu.

İŞVERENDEN SGK’YA TEŞEKKÜR

AYRICA Sosyal Güvenlik Merkezi’nin her zaman yanlarında olduğunu, bu olay ile ilgili olarak zor duruma düşmüşlerse, 5510 sayılı yasa ile bazı haklarının bulunduğunu anlattı. İşveren ise ziyaretten dolayı memnuniyetini belirterek, Sosyal Güvenlik Kurumu’nun hem çalışanlarının hem patronlarının yanında olduğunu belirterek teşekkür etti.

DAĞDELEN: ‘SOSYAL GÜVENLİK MERKEZİ İŞVERENLERİMİZİN YANINDA’

ZİYARETLE ilgili konuşan SGK Müdürü Tuncel Dağdelen, “Şubat ayının başında, ilçemizdeki bir ambalaj deposunda meydana gelen yangın sonucunda iş kazası geçiren işçilerimizi hastanede ziyaret etmiştik. Sosyal Güvenlik Kurumu olarak işçilerimizin yanında olduğumuzu belirterek işçilerimizin hakları ile ilgili bilgilendirmede bulunmuştuk. Bugün de işverenimizi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizde bulunduk ve bilgilendirme yaptık” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.