SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Sezon öncesi futbolculara moral kahvaltısı

Bu haber 14 Eylül 2023 - 7:58 'de eklendi.

Süper Amatör Lig’de şampiyonluk hedefiyle yola çıkan, bu yönde transferler yaparak adeta rakiplerine de gözdağı veren Torbalıspor’lu futbolculara moral kahvaltısı düzenlendi. Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’in verdiği kahvaltı organizasyonuna futbolcular tam kadro katıldı

KIRMIZI beyazlı ekip, 30 Eylül’de evinde oynayacağı maça hazırlanıyor. Çalışmalarını, Pamukyazı Başkan Mustafa Günaydın Tesislerinde sürdüren TORKOS, yeni sezon için hedefini şampiyonluk olarak belirledi. Torbalıspor’lu futbolculara da bir moral Başkan Tekin’den geldi. Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, futbolculara Hipodrom Kafeterya’da kahvaltı verdi.

KATILIM YOĞUN OLDU

KAHVALTIYA Torbalı Kaymakamı Ercan Öter, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Özkan, AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Erman Çağlar, Torbalı İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener, Torbalı Devlet hastanesi Başhekimi Dr. Miraç Çavdar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, teknik heyet ve futbolcular katıldı.

BATUHAN BAŞKAN’DAN TEŞEKKÜR

“SEZONU iple çekiyoruz ve heyecanla bekliyoruz” diye konuşan Kulüp Başkanı Batuhan Arslan, “Bizi bugün bu organizasyon ile bir araya getiren sayın belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu sezon şampiyon olmak ve üst lige çıkmak için var gücümüzle hazırız” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.