SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Sevgililer gününde çiçekleriniz Çiğdem’den…

Bu haber 05 Şubat 2023 - 1:13 'de eklendi.

9 gün sonra Sevgililer Günü… Eğer sizde çok değer verdiğiniz sevgiliniz için hala bir hediye almadıysanız zaman kaybetmeden sevgiliniz için özel bir hediye alabilirsiniz.

HEDİYELER arasında ise en anlamlısı çiçek olduğu aşikâr. 14 Şubat Sevgililer Günü’nün yaklaşmasıyla çiçek mezatlarında hareketlilik had safhaya ulaştı. Torbalı’daki Hükümet Caddesi üzerinde esnaflık yapan Çiğdem Çiçekçilik’in sahipleri Semih Şen ve Halil Nevzat Şen, “14 Şubat Sevgililer Günü denilince akla ilk gelen çiçek oluyor. Onlarca çiçek çeşidimiz mevcut. Dağıtım ekibimizle bu özel güne hazırız” dedi.

SEYYAR ÇİÇEKÇİLERE KARŞI UYARDI

DENEYİMLİ çiçekçi Şen, sattıkları çiçekler arasında gülün yanı sıra onlarca çiçek çeşidinin bulunduğunu söyleyerek, “Sipariş vermek isteyen müşterilerimiz bize ulaşabilir veya Hükümet Caddesi’nde bulunan yerimize gelerek siparişlerini verebilir” şeklinde konuştu. Çiğdem Çiçekçilik’in sahibi Semih Şen, vatandaşları seyyar çiçekçilere karşı uyardı; “Köşe başlarında günübirlik kaçak çiçekçiler var. Bunların kalitesine gerçekten inanmıyoruz. Bu şahıslardan çiçek aldığınız zaman hiçbir şekilde muhatap bulamazsınız. Çiçekte hastalık bile olsa gelip bize şikâyet etseniz, biz bir şey yapamıyoruz. Çünkü bizim kayıtlı esnafımız değil” diye konuştu.

‘SEVDİĞİNİZİ MUTLU EDEBİLİRSİNİZ’

HEDİYE almak ve hediye vermenin insanların her zaman mutlu olmasını sağlayan bir eylem olduğunu, bunların arasında yer alan çiçeğin ise özel bir anlamı bulunduğunu anlatan Halil Nevzat Şen, “Özellikle özel günlerde alınan hediyelerin anlamı çok büyüktür. İnsanlar sevdikleri kişileri mutlu etmek adına onların hoşlanacağı, seveceği hediyeleri alır ve hem sevdiğini, hem de kendisini mutlu eder. Çiçek ve hediye alınabilecek en özel zamanlardan birisi de sevgililer günüdür. Sevgililer Günü hediyesi birlikte olan çiftlerin, nişanlıların ve evli çiftlerin ilişkilerini canlı tutmaya yarayan en önemli davranışlardan birisidir. Bu yüzden bugün, sevgililer günü için sevdiğiniz kişiye çiçek veya özel bir hediye alabilir ve onu bir sürpriz yaparak onu mutlu edebilirsiniz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.