SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Sevgi sınır tanımıyor

Bu haber 29 Haziran 2021 - 21:50 'de eklendi.

Torbalı İlçe Milli Müdürlüğü ile Karakuyu Ortaokulu koordinasyonu ile Van’daki bir okula eğitim materyallerinden oluşan hediyeler gönderildi.

TORBALI Karakuyu Ortaokulu Müdürü Serdar Aktepe tarafından temin edilen hediyeler Van ili Tuşba ilçesi Hacı Ömer Sabancı İlkokulu 2-E sınıfı öğrencilerine gönderildi. Sınıf öğretmeni Hülya SEVİLİ’nin yürütmekte olduğu sosyal yardım kampanyasına kırtasiye malzemesi, hikaye roman, zeka oyunları seti, temizlik malzemesi, dezenfektan ve maske den oluşan 4 koli malzeme ile destek sağlandı.

TOSUN MEMNUNİYETİNİ BELİRTTİ

ÖNCEKİ gün Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun’u makamında ziyaret eden Karakuyu Ortaokulu Müdürü Serdar Aktepe Van ilinde Hülya öğretmenin yardım kampanyasından haberdar olduğunu ve bu kampanyaya destek olmak için çalışmalar yürüttüğünü bildirdi. Hazırladığı kırtasiye malzemelerini Van’a göndermek istediğini belirten okul müdürü Aktepe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun’dan izin istedi. Böylesine güzel bir duyarlılık örneği gösteren okul müdürüne teşekkür eden Tosun hediye paketlerine katkı yaparak Van’a selam gönderdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, “Serdar Müdürümüz ne kadar güzel bir davranış sergilemiş. Sevginin, inşası erdemlerin sınır tanımadığını hepimize göstermiş oldu. Torbalı’dan ta Van’a yardım ve destek gönderiyor. Çok memnun oldum, teşekkür ederim. Benden de Van’daki güzel çocuklara selam söyleyin” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.