SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Sevdiklerinize en güzel hediye ‘Çiğdem’ ile aynı gün kapınızda…

Bu haber 08 Aralık 2022 - 1:42 'de eklendi.

İzmir Çiçekçiler Odası Yönetim Kurulu Üyesi olan Hükümet Caddesi’nde hizmet veren Çiğdem Çiçekçilik’in işletmecisi Semih Şen, “Sevdiklerinizi çiçek göndererek mutlu edin” dedi

TORBALI’DA uzun yıllardır sektörde bulunan Semih Şen, çiçeğin bir kültür olduğunu belirtti. Vatandaşların her özel günde mutlaka çiçek aldığına dikkat çeken Şen, “Vatandaşlar doğum günleri, düğün, nişan, kutlama gibi günlerde mutlaka sevdiklerine çiçekler alıyor, gönderiyorlar.

YAZ dönemi olduğu için özellikle cuma, cumartesi ve pazar günleri düğün ve nikahlar çoğunlukta oluyor. Bizim işlerimiz de o günlerde açılıyor. Ancak içinde bulunduğumuz kış döneminde işler duruluyor. Hafta sonu genelde yoğun geçiyor hafta içi tatil sezonu olduğu için işler yavaş. Bu sene geçen seneden daha az iş var. Piyasalardaki darlık doğal olarak bizleri de etkiledi.” dedi.

HER meslekte bir rekabet olduğunu vurgulayan Engin Semih Şen, “Rekabetsiz iş olmaz ama bizim fiyatlarda bu fark etmiyor. Rekabet bizim işimizi çok etkilemiyor. Yaz ve kış dönemlerde fiyatlar değişiyor nasıl ki taze meyvelerde değişiklik varsa bizde de aynı şekilde değişiyor. Ama sürekli taze çiçekler getirmek zorundayız. Bizde haftalık saksı çiçeği geliyor, iki günde bir defa da ihaleyle kesme çiçeği alıyoruz. Bunlara da iyi bakmak zorundayız” ifadelerini kullandı.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.