SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Sevdiğine özel değer verenlerin tercihi ‘Vanda Orkide’ olacak

Bu haber 12 Şubat 2023 - 2:22 'de eklendi.

Tepeköy Mahallesi Hükümet Caddesi üzerinde yıllardır hizmet veren Çiğdem Çiçekçilik, Torbalı’nın tek Canda Orkidesi’ni satışa sundu. Orkidelerim en özel ve kalitelisi olan Vanda, bol çiçekli ve en uzun dayanabilen orkide çeşidi olarak biliniyor. Vanda Orkidesi, muhteşem vazosuyla birlikte satılıyor.

14 ŞUBAT Sevgililer Günü nedeniyle sevdiklerine özel hediye etmek isteyenler için Çiğdem Çiçekçilik, özel hediyeler getirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, yine çok özel ve değerli bir çiçek satışa sunuldu.

TORBALI’DAKİ hiçbir çiçekçide bulunmayan eşsiz Vanda Orkidesi alıcısını bekliyor. Tabi bu kadar değerli bir orkidenin fiyatı da diğerlerine oranla pahalı! Ancak sevdiğini aldığı hediye ile değer verenlerin tercih edeceği çiçek, Forbes karşısındaki Çiğdem Çiçekçilik’te satılıyor. Çiğdem Çiçekçilik Sipariş Telefon: 0232 856 23 33 – 0 232 856 99 33

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.