SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Sertifikan varsa, işin de var! Torbalı’daki tek belgelendirme kuruluşu açıldı

Bu haber 12 Ağustos 2023 - 8:12 'de eklendi.

BK Danışmanlık ve Belgelendirme firması Ertuğrul Mahallesi 3066 Sokak üzerinde açıldı. Torbalı’da hatta Küçük Menderes Havzası içinde tek olan belgelendirme kuruluşu, bakanlık yetkisiyle 5 bin meslek ve iş kolunda belge verebiliyor.

DÜZENLEDİĞİ MYK Mesleki Yeterlilik Sınavları ile başarılı olan kursiyerlere belge veren BK Belgelendirme’nin sahibi Bilal Küren, Torbalı’da ilk ve tek olan bir işi yapıyor. Bilal Küren, “Torbalı bölgesinde geniş kadromuzla faaliyet göstermeye başlamış bulunmaktayız. Bu bölgenin en büyük eksiklerinden birisi olan ‘mesleki yeterlilik Kurumu’nun daha güzel ve sağlıklı güvenli bir hizmet vermek için hizmetinize açtık” dedi.

‘UYGUNLUĞU OLAN HER PERSONELİNİZE EĞİTİM VERMEKTEYİZ’

BK DANIŞMANLIK Ve Belgelendirme kurumunun öncelikli vizyonunu açıklayan Küren, “Siz değerli firmaların kesin çözüm odaklı olarak çalışan personellerin, konum ve durumlarına analiz yaparak sorunsuz ve sıkıntısız hizmet verme düşüncesi mevcuttur. MYK Mesleki Yeterlik Belgesi uygunluğu olan her personelin Çalışma Bakanlığı’nın istemiş olduğu standartları çerçevesi içerisinde sınav merkezimizde veya talebiniz üzerine kendi firmanızda sınav yapmaktayız” diye konuştu.

GÜN: ‘ÇALIŞAN PERSONELLERİN HİÇBİR ŞEKİLDE BELGESİZ KALMAYACAK ŞEKİLDE HİZMET VERMEKTEYİZ’

KÜREN, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “MYK mesleki yeterlilik Kurumu’nun müfredatında olmayan meslek kollarının ise YÖK onaylı ve e-devlet onaylı eğitim sertifikalarımızın yanı sıra uluslararası geçerliliği olan belgelerimiz ile çalışan personellerin hiçbir şekilde belgesiz kalmayacak şekilde hizmet vermekteyiz. Yasal sorumlulukların kaldırılması için çözüm ortağınız olacağız. BK Danışmanlık ve Mesleki Kurum olarak vizyonumuz, kişi sayısını gözetmeksizin çalışan tüm kadromuzla beraber çalışmaya hazırız” şeklinde konuştu. Firma İletişim: 0 530 593 73 16

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.