SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Serkan Emlak kadrosunu güçlendiriyor

Bu haber 24 Ekim 2022 - 7:29 'de eklendi.

Emlakçılık alanında uzun yıllardır Torbalı’da faaliyet gösteren Serkan Emlak, kadrosunu güçlendiriyor.

AYNI zamanda TOREMDER Başkanı olan Serkan Filiz’in işlettiği Serkan Emlak, ilçedeki emlak piyasası hakkında söz sahibi olan firmalardan… Geçtiğimiz yıl Ertuğrul Mahallesi Kıbrıs Caddesi üzerindeki yeni yerine taşınan Serkan Emlak, danışmanları ile birlikte; yeni adresinde yatırımcılarına, güvenilir şekilde hizmet veriyor

DENEYİMLİ firma, Torbalı’nın tanınan güvenilir iş insanlarından Serkan Kazmacı ve tecrübeli emlak danışmanlarından Erkan Kaya ve genç danışman Aykut Çatkın ile kadrosunu güçlendirip hizmet vermeye devam ediyor. Firma sahibi Serkan Filiz , “Müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmek adına kurumsallaşma adına sürekli kendimizi yeniliyoruz, Tüm dostlarımızı yatırımcılarımızı müşterilerimizi çay içmeye bekliyoruz” şeklinde konuştu.

DENEYİMLİ kadrosu, güçlü ekibi ve profesyonel hizmet anlayışı ile hizmet veren Serkan Emlak’ın sahibi Serkan Filiz, her türlü gayrimenkul alım ve satım işlemlerinde Torbalı halkına kaliteli hizmet sunmayı prensip edindiklerini belirterek, emlakçılıkta güvenin, sevginin ve saygının baş aktör olduğunu söyledi. Filiz, “Torbalı’da emlak sektörünün her geçen gün artması ile sektörde kendini yenileme çalışmalarını hızlandırdı. Artık, müşteriler sektörde, bizim gibi kendini kanıtlamış firmalar ile çalışmanın, kafalarında düşünce olmadan güvenmenin huzurunu yaşıyorlar” dedi.

‘EKİBİMDEN MEMNUNUM’

TECRÜBELİ emlakçı, sözlerini şöyle sürdürdü; “Torbalı ve çevre ilçelerde emlak ile gayrimenkul danışmanlığı yapıyoruz. Bölgeyi iyi tanıyoruz. Müşterilerimize, tam anlamı ile ‘nokta atışı’ yapmalarına vesile oluyoruz. Biz ve ekip arkadaşlarımız ile yeni yerimizde bölge halkına 7/24 hizmet vermekteyiz” diye konuştu.

MÜŞTERİ memnuniyetini sağlamak için çaba sarf ettiklerini dile getiren Serkan Filiz, işi için zamanı önemsemeyen, her zaman ulaşılabilen, dersini iyi çalışıp sahaya inen, her koşulda başarıyı garantileyen, ufku açık profesyonel bir ekibiz. Her geçen gün kendimizi yenilemeye devam ediyoruz. Başarımızı da arttırıyoruz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.