Torbalı Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkan adayı Şerif Tekinkök, seçim çalışmaları kapsamında kentteki esnaf temsilcileriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Tekinkök, son olarak Torbalı Şoförler Odası Başkanı Muammer Yavaş ve Torbalı Tepeköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Semih Canbeldek’i makamlarında ziyaret etti.
GERÇEKLEŞEN ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunulurken, Tekinkök birlik ve dayanışma mesajı verdi. Torbalı esnafının sorunlarını ve beklentilerini yakından takip ettiğini vurgulayan Tekinkök, “Bizim amacımız koltuk değil, hizmettir. Esnafın sesi olacak, onların yanında duracak bir yönetim anlayışını hayata geçirmek istiyoruz” dedi.

ZİYARET sırasında esnafın güncel ekonomik koşullar, kredi desteği ve sektör bazlı sorunları da gündeme geldi. Tekinkök, göreve gelmeleri halinde bu konularda ortak çözüm mekanizmaları oluşturacaklarını belirtti.

TEKİNKÖK, ziyaretlerin önümüzdeki günlerde de süreceğini, Torbalı’daki tüm esnaf temsilcileriyle birebir görüşmeyi planladıklarını söyledi. “Her zaman sahada olacağız. Esnafın nabzını tutmadan, masa başından yönetim olmaz” ifadelerini kullandı.















