SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Serdar Aktolga, Torbalı’da gençleri büyüledi

Bu haber 13 Ekim 2023 - 7:54 'de eklendi.

Torbalı’nın en büyük spor salonu olan Lithium Sports Center’ı Uluslararası Vücut Geliştirme ve Fitness Dünya Şampiyonu Serdar Aktolga ziyaret etti.

SPORCU beslenme ürünleri markası Hardlıne Nutrition sponsorluğunda bir dizi etkinlik de yapılan ziyarette, ünlü sporcu bol bol imza dağıttı.

BÖLGENİN en kapsamlı spor salonu Lithium’un sahipleri Fikret Ertuğrul ve Batuhan Arslan, ünlü vücut geliştirme şampiyonu Serdar Aktolga’yı ilçemize getirmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi.

ERTUĞRUL Mahallesi İzmir-Aydın asfaltı üzerinde faaliyet gösteren salonda söyleşi de gerçekleştiren Türkiye genelinde fitness camiasının önemli isimlerinden Serdar Aktolga, tecrübelerini gençlerle paylaştı.

CAMİANIN en ünlü isimlerinden olan Serdar Aktolga’nın sponsoru Hardline Nutrition firması da katılımcılara çeşitli hediyeler dağıttı. Söyleşi etkinliği bitiminde sporseverler Aktolga’yla fotoğraf çektirirken, ünlü isim Aktolga da gördüğü ilgi ve alakadan dolayı Fikret Ertuğrul ve Batuhan Arslan, ekibi ve gençlere teşekkür etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.