SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Sercan Oto’nun yeni yerine görkemli açılış

Bu haber 20 Aralık 2022 - 0:49 'de eklendi.

2013 yılından bu yana gösteren Sercan Otomotiv, geçtiğimiz aylarda Bayındır yolu üzerindeki yeni hastane binası karşısına taşındı. Resmi açılışını ise önceki gün yapan firma, görkemli bir organizasyona imza attı.

HER marka modelde otomobil alım satımı yapan Sercan Otomotiv, yeni yuvasına geçtiğimiz Ekim ayında kavuşmuştu. Torbalı’da oto alım satım işinde öncü firmalardan olan Sercan Oto, iş hacmini arttırması nedeniyle daha geniş ve ferah bir mekanın yanı sıra ulaşılabilir konum arayışını tamamlamıştı. Deneyimli firma, Bayındır Torbalı yolu üzeri Torbalı Devlet hastanesi giriş kapısı karşısındaki 120 metrekarelik dükkana taşınmış ve faaliyetlerini burada sürdürmekteydi.

ÇOK SAYIDA ARAÇ AÇILIŞ NEDENİYLE SERGİLENDİ

OTO alım satım ve komisyon işlerini yürüten firma, hazırlıklarını tamamlamasının ardından resmi açılışını yaptı. Çok sayıda davetlinin katıldığı organizasyon ise kapılarını açan işletmenin açılış kurdelesini ise Milliyetçi Hareket Partisi Torbalı İlçe Başkanı Veli Kaçar kesti. Davetlilere pide ve ayran ikramında bulunulurken, Sercan Otomotiv’e ait araçlar ise açılış nedeniyle sergilendi.

DAVETLİLERE TEŞEKKÜR

ARTIK yeni yerinde hizmetine devam edecek olan Sercan Otomotiv’in sahibi Sercan Tucan, profesyonel ve işinde uzman bir ekiple çalıştıklarını söyleyerek, “Açılışa katılan tüm davetlilere teşekkür etti. Sercan Tucan İletişim: 0 543 443 27 56

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.