SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Sercan Otomotiv, bir haftada 8 araç sattı!

Bu haber 25 Şubat 2021 - 22:42 'de eklendi.

İKİNCİ el araba fiyatları ne zaman düşer?’ sorusu nihayet yanıt buldu. Otomobil fiyatları düştü. Torbalı’da hizmet veren Sercan Otomotiv sahibi Sercan Tucan, son bir haftada 8 araç sattığını söyleyerek, “Otomobil piyasası yeniden hareketlendi. 2. El otomobil eski fiyatlarına dönmeye başladı” dedi. Araba alacak milyonlarca kişiyi çok yakın ilgilendiren bir açıklama geldi. İkinci el araba fiyatları uzun süre yüksek seviyelerde seyretmişti.

YÜZDE 20’YE VARAN BİR ORANDA FİYATLAR DÜŞTÜ

YAPILAN açıklama araç almayı düşünenleri sevindirecek. İkinci el araba fiyatları düştü. 2. el araç pazarıyla ilgili konuşan Sercan Otomotiv sahibi Sercan Tucan, “Geçen yıl yaşadığımız suni fiyat artışları, kısıtlamaların tekrar hayatımıza girmesiyle Kasım ayında son bulmuş oldu. Şu anda tüm ikinci el otomobillerde ortalama yüzde 10’luk bir fiyat düşüşü hakim; bazı modellerdeyse yüzde 20’ye ulaştı” dedi.

İKİNCİ EL BİR ARAÇ SATIN ALMAK İÇİN DOĞRU ZAMANDAYIZ

“HALİ hazırda Temmuz 2020’deki fiyat seviyelerine geri dönmüşken, araç satın almayı düşünen tüketicilerin alım kararlarını ertelemeden bugünleri iyi değerlendirmesini tavsiye ediyoruz” diye konuşarak uyarıda bulunan Sercan Otomotiv sahibi Sercan Tucan, “İkinci el bir araç satın almak için doğru zamandayız. Önümüzdeki aylarda radikal bir düşüş öngörmüyoruz. Zira hazırda bekleyen satın alma iştahıyla pazar tekrar yüksek taleple karşı karşıya kalabilir. Bu durumda otomobil fiyatları yine yükseliş trendine girebilir” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.