SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Sercan Oto yeni yuvasına taşınıyor

Bu haber 10 Ekim 2022 - 1:11 'de eklendi.

2013 yılından bu yana gösteren Sercan Oto, Bayındır yolu üzerindeki yeni hastane binası karşısına taşınmaya hazırlanıyor.

TORBALI’DA oto alım satım işinde öncü firmalardan olan Sercan Oto, iş hacmini arttırması nedeniyle daha geniş ve ferah bir mekanın yanı sıra ulaşılabilir konum arayışında mutlu sona ulaştı. Deneyimli firma, Bayındır Torbalı yolu üzeri Torbalı Devlet hastanesi giriş kapısı karşısındaki 120 metrekarelik dükkana taşınmaya hazırlanıyor.

BU hafta sonu yeni yerinde hizmetine devam edecek olan Sercan Otomotiv, ikinci el araç alım ve satımının yanı sıra komisyon işleri yapılacak.

‘GÜVENE DAYALI’ ARAÇ SATIYOR

9 YILDIR oto alım satım işiyle uğraşan Sercan Tucan, “Bizim işte güven çok önemli” diye konuştu. Tucan, “Müşterilerime verdiğim güveni 9 yılda ancak oluşturabildim. Bizim işte tavsiyeler çok önemlidir. Vatandaş sana bir kez güvendiği zaman bundan sonra seninle iş yapmak istiyor. Şimdiye kadar tavsiye ile çok araç sattım ve satmaya da devam ediyorum. Sadece Torbalı değil, çevre ilçelerden bile müşterilerim mevcut. Torbalı esnaf ve galerici arkadaşlarıma da tavsiyelerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.