SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Serap Ateş, Türkiye’nin Sihirli Elleri yarışmasında jüri oldu

Bu haber 28 Ekim 2021 - 3:44 'de eklendi.

Ankara Neşet Erteş Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen ve kuaförlerinin yarıştığı Türkiye’nin Sihirli Elleri yarışmasında Torbalı’dan Serap Kuaför’ün sahibi Serap Ateş, özel davetle türban tasarım alanında jüri üyeliği yaptı.

DAHA önce yarışmada derece elde eden Serap Ateş, bu kez türban tasarım alanında jüri üyeliği yaptı. Tesettürlü kadınların bir numaralı tercihi olan bayan kuaförü Serap Ateş, ilçemizi Ankara’da temsil etti. Türkiye’nin en prestijli ve büyük yarışması olan Türkiye Yarışıyor yarışmasında Serap Ateş, türban tasarım alanında özel davetle jüri üyesi oldu. Aynı zamanda Milliyetçi Hareket Partisi Torbalı Kadın Kolları Başkanı olan Serap Ateş, Türkiye’nin farklı noktalarından yarışmaya katılan yüzlerce yarışmacıya puan verdi.

YARIŞMANIN ardından açıklamalarda bulunan Ateş, “Türban tasarım alanında jürilik görevini yapmaktan gurur duydum, Tüm alanlarda yarışmaya giren arkadaşları cesaretlerinden dolayı tebrik ederim. Bizleri davetleriyle onurlandıran Türkiye’nin Sihirli Elleri Kurucu Başkanı Erdal Özkaplan ve ekibine, Ankara Berberler ve Esnaf Odası Başkanı Sezai Kara ve ekibine, jüri başkanımız sayın Hidayet Uluğ’a ve birbirinden değerli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.