SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Sera değil çatı

Bu haber 30 Mayıs 2022 - 2:08 'de eklendi.

Torbalı 1 No’lu Sağlık Merkezi’nin çatısındaki otların boyu bir metreyi geçti. Merkezin çatısındaki seraları andıran görüntü vatandaşlardan büyük tepki çekmeye başladı

İLÇEDE yetersiz gelen sağlık ocakları sorunu yıllardır çözülemiyor. Cumhuriyet Mahallesi başta olmak üzere nüfusu en kalabalık olan mahallelerde sağlık ocakları bulunmuyor. Sağlık ocaklarındaki fiziki yer sorunu ve mahalle sakinlerinin kayıtlarını başka adreslere aldırması beraberinde doktor sorununu da getiriyor.

TORBALI’NIN en donanımlı sağlık ocağı olan Torbalı 1 No’lu Sağlık Merkezine her gün yüzlerce insan gelerek aile hekiminde tedavisini olarak ilaçlarını yazdırıyor. Kısıtlı imkanlarla ilçenin en fazla nüfusunu barındıran mahalleye hizmet veren merkezin hizmet binasının çatısında kiremitlerin arasından bir süre önce otlar çıkmaya başladı.

GEREKLİ temizliğin yapılmamasıyla otların boyu bir metreyi geçti. Tarım arazilerinde üretimi yapılan seraları andıran görüntüler tepkilerin odağı halinde geldi. Her gün sağlık ocağını kullananlar ahşap iskelesi olan çatının otlar nedeniyle çökmesinden endişe ettiklerini ifade etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İzzet Öztürk30 Mayıs 2022 / 14:42Cevapla

Sağlık Ocağı çok eski. Yenilenmesini istiyorum.