SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Sema Karhan Anadolu Lisesi Romanya’lı öğrencileri ağırladı

Bu haber 02 Haziran 2023 - 1:13 'de eklendi.

Torbalı Sema Karhan Anadolu Lisesi Erasmus+ Akreditasyon çalışmaları kapsaminda Romanya’da hizmet veren Colegiul Tehnic Edmond Nicolau, Focșani okulundan 5 öğrenci ve 2 öğretmeni eğitimde dijitalleşme konusunda ağırladı.

PROJE kapsamında öğrencilerin dijital becerilerini geliştirecek çalışmalar yapıldı. Dijital kaynaklar ile öğrenme becerileri geliştirildi. Motive edici çalışmalarla öğrencilerin dijital kaynaklara bakış açısı değiştirildi.

ÖĞRENCİLERİN günlük yaşamda yabancı dil kullanarak iletişim becerileri geliştirildi. Proje kapsamında katılımcı öğretmenler ve öğrenciler uluslar arası bir projede sunum yapma şansı elde ettiler.

KATILIMCI ülke olan Romanya, Türkiye ve okulumuzla ilgili deneyimler elde etti.  Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz çok kültürlü bir bakış açısıyla iş birliği içinde çalıştılar ve farklı ülke ve kültür hakkında bilgi kazandılar.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.