SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Selman Günaydın’ın Covid-19 tedavisi sona erdi!

Bu haber 05 Şubat 2022 - 21:32 'de eklendi.

AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın koronavirüs tedavisi hakkında açıklamalarda bulundu.

GEÇTİĞİMİZ günlerde Covid-19 testinin pozitif olduğunu duyuran ve evde karantinada olan AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın tedavisinin sona erdiğini duyurdu.

AÇIKLAMADA bulunan Başkan Günaydın, “Kıymetli hemşehrilerim, değerli dostlarım… Geçtiğimiz hafta tedbir amacıyla yaptırmış olduğum Covid-19 testimin sonucu Pozitif çıkmıştı. Karantina süremin bugün itibarıyla dolması üzerine tekrardan yaptırdığım Covid-19 test sonucum çok şükür negatif çıkmıştır. Bu süreçte gerek telefonla, gerek sosyal medya aracılığıyla, gerekse de mesaj yoluyla geçmiş olsun dileklerini ileten, dualarıyla manevi desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Allah hepinizden razı ve memnun olsun, tüm hastalarımıza acil şifalar ihsan eylesin inşAllah. Bugün ayrıca saat 12.00’dan sonra gün boyu İlçe Başkanlığımızda olacağım. Tüm hemşehrilerimi çay içmeye davet ediyor, tekrardan her şart ve koşulda aranızda olacağımın sevinci içerisinde olduğumu belirtmek istiyorum. Durmak yok, yola devam” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.