SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Selman Günaydın’dan Torbalı’ya büyük müjde

Bu haber 15 Eylül 2022 - 0:43 'de eklendi.

AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Günaydın, Torbalı’ya bin konut yapılacağını duyurdu.

AK PARTİ Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün açıkladığı sosyal konut projelerine Torbalı’nın da dahil olmasını sevinçle karşıladı.

BAŞKAN Günaydın konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada “Dün, Cumhurbaşkanımız tarafından Cumhuriyet tarihimizin en kapsamlı sosyal konut projesi olan Yüzyılın Konut Projesi açıklanmış, güzel İlçemiz Torbalı’ ya da 500 konut müjdesini duyurmuştuk. Bugün Bakanımız, Milletvekillerimiz ve İl Başkanımızın yoğun girişimleri sonucu bu sayıyı 1000’e çıkardık.

BAKANIMIZ Sayın. Murat Kurum’a, ilçemizin evladı milletvekilimiz Mahmut Atilla Kaya ve İl Başkanımız Sayın Kerem Ali Sürekli’ye ilçemiz adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Güzel ilçemiz için hayırlı olsun…” ifadelerini kullandı. Kaynak: medyaege.com

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.