SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Selman Günaydın’dan Çağlar’a tam destek

Bu haber 30 Ocak 2024 - 13:45 'de eklendi.

2024 yerel seçimleri öncesinde AK Parti tabanı birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdürüyor. Çağlar’ın isminin açıklanması tüm Torbalı’da büyük destek görürken, bir destek açıklaması da AK Parti’den Belediye Başkan aday adayı olan ve yaklaşık 2 aydır sahada aktif bir şekilde partisi için çalışan önceki dönem İlçe Başkanı Selman Günaydın’dan geldi.

GÜNAYDIN yaptığı açıklamada “Bir olursak her zaman güçlü oluruz” ifadelerini kullandı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Selman Günaydın, “Değerli dava ve yol arkadaşlarım, değerli dostlarım. Geçtiğimiz süreçte sizlerin de desteğiyle Aday Adayı olarak Torbalımız için niyet ettik ve yola çıktık. 3 ay gibi bir sürede dolu dolu mahalle mahalle güzel çalışmalar gerçekleştirdik. Desteğini esirgemeyip, bizimle birlikte büyük kutlu davamız AK Partimize hizmet için sahada çalışan en kıymetli zamanlarını bizimle geçiren dostlarıma, yol arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. “Bir olursak her zaman güçlü oluruz, bölünürsek dağılırız!” dedik. Bizler, Torbalımızın evlatları, bir araya gelerek kısa sürede neler yapabileceğimizi herkese gösterdik. Rabbim, her zaman ilçemize hizmet etmeyi, davamıza sahip çıkmayı, nefsi bakmadan dostlarımızla aynı yolda yürümeyi bizlere nasip etsin. Birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

AK PARTİ’DE BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI

GÜNAYDIN, “Nefsi bakmadığımız, hizmet için yola çıktığımız bu süreçte hep olduğumuz gibi onurlu ve erdemli bir duruş sergilemeye gayret gösterdik. Sizleri Allah için seviyor, bilmeden kırdığımız dostlarımız olduysa haklarını helal etmelerini rica ediyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle, partimizin Torbalı Belediye Başkan Adayı olan, dava ve yol arkadaşımız Sayın Özgür Erman Çağlar’ı tebrik ediyor, gönülden başarılar diliyorum. Aday adaylığımız sürecinde verdiğiniz destekten, ettiğiniz dualardan dolayı sonsuz teşekkür ederim. Hepinizden Allah razı olsun. Kardeşiniz Selman Günaydın…” ifadelerini kullandı. Günaydın’ın paylaşımı parti tabanında büyük memnuniyet yarattı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.